U srijedu, 01. veljače sa početkom u 19 sati počinje još jedan sjajan dvoboj između KK Furnir i KK Cedevita Junior u KC Dražen Petrović.

Nakon Furnirove pobjede na Baldekinu protiv Šibenke dočekujemo Cedevitu Junior koja je imala dvije uzastopne pobjede, prvo nad Zadrom te nakon toga nad Splitom.

Dubravaši će imati dobar izazov protiv vodeće ekipe prvenstva s omjerom 13-4  no ekipa je mlada i spremna na ovu utakmicu, pogotovo ako se prisjete zadnje utakmice protiv Cedevite Junior kada   su odnjeli pobjedu 63:67 u Domu sportova.

Furnir – vrijedan respekta

” Furnir je na neki način osvježenje lige, u svakom slučaju su ekipa koja zaslužuje maksimalan respekt. U prvom krugu su nas dobili na našem parketu, trebati ćemo odigrati jednu dosta dobru utakmicu da pobijedimo. Potrošili se jesmo protiv Zadra, imamo problem s par ozlijedeđnih igrača ali to ne znači da nećemo doći i dati sve od sebe da im uzvratimo za onaj poraz u prvom dijelu sezone. ” najavio je susret trener Cedevite Junior Damir Mulaomerović.

Trener Jeronimo Šarin kaže: ”očekuje nas izazovna utakmica no spremni smo još jednom pokazati da smo mlada ekipa koja igra dobru košarku.”

Dođite i podržite nas danas, u 19 sati, u KC Dražen Petrović. Ulaz je slobodan i očekujemo vas u što većem broju.

Za one koji ne mogu doći neka nas prate na HKS TV.

Vidimo se!