„Svi igrači su zdravi i spremni te pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje.“ započeo je izjavu trener Jeronimo Šarin.

U uzbudljivom košarkaškom vikendu KK Furnir ide u goste kod KK Bosco.

Nakon utakmice protiv KK Cedevita Junior ekipa Dubrave se je uspješno pripremila za sutrašnji okršaj u Zagrebu, koji će se odigrati sutra, 4. veljače 2023., sa početkom u 20 sati  u ŠSD ”Boško Božić Pepsi”, Trnsko 25a.

Lavovi su spremni!

Pobjede i porazi su sastavni dio igre,  a kakva su očekivanja trenera Jeronima Šarina za sutrašnju utakmicu sa mladom ekipom Dubrave slijedi u nastavku.

”Ekipa je maksimalno spremna da nakon lošeg prvog poluvremena Cedevite reagira na bolji način i da pokuša nastaviti ritam utakmica i ritam dobrih igara proteklih dva mjeseca koji smo u jednom dijelu utakmice, u trećoj četvrtini isto pokazali, međutim za dobiti Bosco treba imati 40 minuta koncetracije i agresivnosti i pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje.

Za ovu utakmicu smo se pripremili kao i za svaku dosadašnju, uložili smo trud maksimalno. Svakog protivnika shvaćamo ozbiljno pa tako i Bosco koji je jedan spoj iskustva i mladosti, tako da ga skauting, pripreme i ostale stvari koje smo trebali odraditi za utakmicu su određene i  ono što je najbitnije, svi igrači su zdravi i spremni. Uspjeli smo proteklu utakmicu protiv Cedevite Junior  maksimalno ih očuvati da ne bi došlo do nekih ozljeda te smo potpuno spremni za utakmicu i da damo sve od sebe za pobjedu.”

Čekamo vas!

Dođite i podržite nas sutra. Obečajemo jednu uzbudljivu utakmicu sa dvije mlade ekipe koja igra brzu i zanimljivu košarku.

Vidimo se u Trnskom!