U 8.kolu Favbet Premijer lige Dinamo je u KC Dražen Petrović nadigrao Dubravu 86:72. Susret koji je izuzev druge četvrtine bio jednosmjerna utakmica u potpunosti je pripao domaćinima koji je s tri trice (Garafolić, Vrgoč, Vučić) otvorio utakmicu (9:4), a tricom Ivana Tvrtka Majića dobio prvu četvrtinu 28:17. Bljesak Dubrave vidjeli smo u drugoj četvrtini kada su se Toniju Ročaku priključili Andrej Matić i Filip Kalajžić koji je u dva navrata doveo Dubravu u prednost da bi Dinamo tricama Brzoje, Mikšića i Novačića na odmor otišao s +5 (46:41).

Susret je prelomljen u trećoj četvrtini u kojoj je dominirao Ivan Novačić (13p), a na isteku toga perioda košem Karla Mikšića bilo je okruglih 20 razlike (69:49).

”Treba reći da smo imali dosta problema kroz ovaj tjedan jer su dva, tri igrača bili ozlijeđeni, a neki pod virozom i bilo je pitanje u kojem ćemo sastavu nastupiti. Mislim da smo odigrali jednu rutinsku utakmicu koju smo kontrolirali od samog starta. Napadali smo njihove slabije strane u obrani, a u obrani jako dobro pokrivali njihove glavne igrače i izbacivali ih iz rutine. Zaslužena pobjeda i čestitke mojim dečkima na odličnoj igri”…kazao je trener Dinama Josip Sesar.

”Apsolutno zaslužena pobjeda Dinama. Mi smo izuzev druge četvrtine bili katastrofalni u gotovo cijeloj utakmici. Puno izgubljenih lopti i promašenih otvorenih šuteva što je Dinamo dovelo do zaslužene pobjede”…kazao je trener Dubrave Jeronimo Šarin.

Novačić je predvodio Dinamo s 22 poena. Vučić je dodao 18 uz 13 skokova, a Filip Kraljević 11 uz 10 skokova. Kod Dubrave Ročak je ubacio 23, a Matić 10 poena.