Tko će biti pukovnik a tko pokojnik imat ćemo prilike vidjeti ove subote, 25.02.2023.,  kada KK Furnir dočekuje Goricu u Draženovom domu, sa početkom u 18 sati.

Dubravaši, iako oslabljeni nakon odlaska ponajboljeg igrača Dubrave, Taveiona Hollingswortha, spremno dočekuju KK Gorica, te kako to ističe Jeronimo Šarin, ”opušteno i bez stresa ulaze u igru jer su osigurali Ligu za prvaka.”

Mogu se fokusirati na dobru prezentaciju i igru mlade momčadi Furnira, koji prije svega imaju kvalitetu, što će i dokazati da KK Dubrava nije bio samo Taveion Hollingsworth, već su svi igrači kvalitetni i sada je idealna prilika da ta kvaliteta izađe na vidjelo.

“Kako su se igrači dosta oslanjali na Taveiona, očekujem više napadačkih problema u smislu individualne igre, no isto tako, poznavajući dečke svi su se dokazali da su sposobni provesti taktičke zamisli, kao što su preuzimanje  odgovornosti u napadu, posebno kada se utakmica lomi,  te su osvijestili,  da ako se žele baviti ovim sportom moraju preuzeti odgovornost na sebe” – završava Šarin.

Matej Bošnjak dodaje:

“Ispred nas su dva mjeseca koje dočekujemo spremni, motivirani i željni pobjede. Iako smo se oslanjali na Taveiona te smo zaista bili sjajna ekipa koje je kliknula na prvu, njegov odlazak je pao i nama i njemu teško, no ovo je profesionalni sport i moramo ići dalje. Kao najmlađa ekipa zaista imamo što pokazati u igri, te ponajviše opravdati očekivanja trenera i publike.”

Dobre igre sigurno neće nedostajati te vas još jednom pozivamo da nas sve podržite, sutra, 25.02.2023.,  U KC Dražen Petrović, Savska 30, sa početkom u 18 sati.

Dođite u što većem broju!

Vidimo se.

Vaša Dubrava