Nakon uvjerljive pobjede protiv Bosca ovog četvrtka, 09.02.2023., u 20 sati igramo jednu od odlučujućih utakmica sezone, protiv KK Dinamo Zagreb u Domu sportova, dvorana 2.

Furnir u odnosu na Dinamo ima dvije pobjede više i ulazi bez pritiska na parket.

”Ovo je odlučujuća utakmica sezone za Dinamo ali za nas ne. Oni su najavili prije sezone plasman u Ligu za prvaka i napravili roster koji je najiskusniji ligi, sa pregršt igrača koji su super iskusni.

Siguran sam u svoje igrače da će dati sve od sebe i da sutra ulaze u utakmicu potpuno spremni kao i za svaku utakmicu. Naš najveći pritisak je da iz utakmice u utakmicu budemo sve bolji i bolji, što i pokazujemo svima. Mi idemo korak po korak i svaka utakmica nam je važna te smo svima pokazali u proteklom dijelu sezone da možemo igrati i protiv najjačih ekipa. Sutra nas očekuje još jedna važna utakmica a mi idemo na ono što zaslužujemo – Ligu za prvaka.” ističe trener Jeronimo Šarin

Kapetan Furnira  Mateo Vidović uoči utakmice protiv KK Dinamo:

”Jako važna utakmica protiv vrlo kvalitetnog protivnika, svi znaju kakvi su ulozi i što osiguravamo pobjedom a to je Liga za prvaka, što je bio naš cilj od početka sezone. Vjerujemo u pobjedu i našu dobru igru, nastavljamo sa našim dobrim ritmom, agresivnom obranom i nadamo se pobjedi i što većem broju gledatelja na tribinama jer će stvarno biti spektakl.”

Ekipa je spremna a sve vas zajedno pozivamo da nas sutra podržite sa tribina i da Dubrava pokaže još jednom zašto zaslužuje biti među najboljima.

Vidimo se sutra u Domu sportova!

Prijenos na Sportskoj televiziji i HKS TV!