Nakon uvjerljivog poraza u Zadru košarkaši Furnira se okreću domaćem susretu 6.kola HT Premijer lige za prvaka kada u subotu u Dubravi (20.00 sati – SD Dubrava) stiže Cedevita Junior, još jedna momčad iz samog vrha koju su Lavovi ove sezone svladali u dvije od tri utakmice, a posebno dojmljiva izvedba je bila prije četiri tjedna kada su Dubravaši slavili u Trnskom uvjerljivu pobjedu 100:65 ” Cedevita Junior je kao i u prethodnim utakmicama apsolutni favorit protiv nas i zbog rostera, iskustva, Krune Simona a i zbog pozicije na tablici u krajnjem slučaju. Na nama je da pokušamo opet prirediti iznenađenje iako je definitivno gotovo nemoguće ponoviti tu utakmicu kada su nas oni malo i podcijenili, a mi imali jedan dan nadahnuća. Oni su tada bili na donjoj, a mi na gornjoj granici mogućnosti”..kaže trener Furnira Jeronimo Šarin svjestan da se može očekivati puno bolje izdanje Cedevite Junior koja će zasigurno u Dubravu doći s velikim motivom.

”Ono što mene kao trenera najviše zanima u ovoj utakmici je želja da pred našom publikom u Dubravi budemo puno bolji nego u utakmici protiv Zadra. To znači da se moramo vratiti onome što smo kvalitetno radili u prethodnim utakmicama, a to je agresivna obrana s puno tranzicije i energije koje nije bilo u Zadru. Razlog tome može biti u nekoliko činjenica da smo i tu utakmicu igrali bez kapetana Vidovića čiji je nastup i protiv CJ pod upitnikom. Nismo bili ni na gostovanju izvan Zagreba više od dva mjeseca i bez obzira što je razlog slabijeg izdanja u Zadru moramo se skupiti ova dva dana i u subotu pokazati puno bolju igru”…dodao je Šarin.

”Poslije slabije utakmice u Zadru moramo se resetirati i protiv motivirane Cedevite Junior skupiti i pokazati puno bolju igru koja bi nas odvela do pobjede. Igrali smo tri puta ove sezone s njima s različitim rezultatima i načinima kako su utakmice tekle, a ono što sigurno moramo napraviti je biti puno čvršći i agresivniji ako želimo razveseliti naše navijače”…dodao je centar Furnira Kenan Karahodžić.

Nastavlja se nagradna igra ”Najbolji šuter”. U suradnji s Croatia osiguranje opet će se dijeliti poklon bon u vrijednosti od 1000 eura. Tri sretna gledatelja šutirat će tricu s centra i ako pogode – osvojiti nagradu. U izvlačenju sudjeluju svi kupci ulaznice, a one su u prodaji po cijeni od 5 eura.