Svuda je lijepo,  ali doma je  najljepše!

Košarkaši Dubrave su se nakon tri mjeseca vratili u svoju matičnu dvoranu na adresi Gjure Prejca 2.

Na novom parketu će igrati povratničku utakmicu protiv Splita, u petak, 24.03.2023. sa početkom u 19 sati.  Mlada momčad Jeronima Šarina je briljirala u nedjelju protiv Cedevite a posebno se raduju utakmici na domaćem terenu.

”Nakon tri duga mjeseca opet treniramo u našoj dvorani i to je drugačiji osjećaj što se tiče treninga i atmosfere unutar momčadi. Ta dva sata koje smo gubili svakodnevno na putovanjima na trening je vjerojatno ostavilo traga i na momčadi. Sada smo ušli u stari ritam i vjerujemo da ćemo u Ligi za prvaka biti na nivou kojeg priželjkujemo.’’..

kaže trener Jeronimo Šarin koji će u završnicu sezone bez većeg rezultatskog imperativa povesti najmlađu momčad lige ”Želimo svakome biti konkurentni bez obzira na mladost naše momčadi. Sigurno je da igrači imaju dosta prostora za individualni napredak i da kao momčad iz utakmice u utakmicu napredujemo, a onda će i rezultat zasigurno biti zadovoljavajući.’’

Košarkaki klub Furnir je za sve gledatelje osigurao uz sjajnu igru i nagradnu igru;

NAGRADNA AKCIJA – TRAŽI SE NAJBOLJI ŠUTER

Na poluvremenu utakmice KK Furnir u suradnji s Croatia osiguranjem dijeli poklon bon Croatia osiguranja u vrijednosti od 1000 eur. Izvući ćemo tri sretna dobitnika koji će imati priliku šutirati tricu s centra, te ako netko pogodi, osvaja vrijednu nagradu! U slučaju promašaja, nastavljamo s novim izvlačenjem na idućoj domaćoj utakmici. U izvlačenju sudjeluju svi kupci ulaznice, a one su u prodaji po cijeni od 5 eura. Vidimo se u što većem broju! Sretno Lavovima, a sretno i šuterima!

Čekamo vas dođite u što većem broju.

Vaša Dubrava