Nastavak HT Premijer lige košarkaše Furnira vodi u treći uzastopni zagrebački dvoboj. Nakon pobjeda protiv Cedevite Junior i Bosca u 9.kolu Lavovi su u subotu od 17 sati u KC Dražen Petrović gosti novog člana lige KK Dinamo. Dvije uzastopne pobjede i dobar nastup u Pardubicama u 4.kolu Alpe Adria Cupa donijele su veću dozu samopouzdanja Dubravašima koje očekuje jedna od najiskusnijih momčadi lige koja ima pobjedu manje (3-5) od Furnira koji je na omjeru (4-4).

”Definitivno nas očekuje jedna neizvjesna utakmica protiv Dinama koji je možda i najiskusnija momčad lige s velikim brojem kvalitetnih igrača. Uz sva njihova pojačanja tijekom ovog ljeta gdje su došli igrači s bogatim iskustvom nekako se ključnim pokazuje kako zaustaviti Hrvoja Garafolića koji je pokretač njihove igre i ukoliko uspijemo njega zaustaviti u određenoj mjeri onda bi sigurno napravili osamdeset posto posla na putu do još jedne pobjede u zagrebačkim dvobojima”..kaže trener Jeronimo Šarin.

”Čeka nas iskusna i kvalitetna momčad s velikim brojem igrača koji su igrali i na većem nivou od naše lige. Oni jesu u nekom malom negativnog nizu i svakako će biti vrlo motivirani da upišu pobjedu. Mi smo u usponu forme i na tome temeljimo optimizam uoči ovog gostovanja. Neće biti nimalo lako protiv njih jer imaju i navijače koji su im vjetar u leđa, a naša želja mora biti da nametnemo svoj ritam jer smo ipak mlađa momčad”…kaže centar Furnira Matej Bošnjak.

Susret možete izravno pratiti na HKS TV.